Ask Your Question

carnar's profile - activity

2018-11-23 01:38:05 -0500 received badge  Enthusiast
2018-11-15 09:18:17 -0500 commented question How can I "Set OPENCV_ENABLE_NONFREE CMake option and rebuild the library in function 'create'"?

I think yes, I can pull them (if have understand what you mean...). I downloaded the latest release of both opencv and o

2018-11-14 10:13:32 -0500 commented question How can I "Set OPENCV_ENABLE_NONFREE CMake option and rebuild the library in function 'create'"?

Made again. I see this output, but I had it also before.... Unavailable: cnn_3dobj cudaarithm cudabgsegm cudacode

2018-11-14 09:53:38 -0500 commented question How can I "Set OPENCV_ENABLE_NONFREE CMake option and rebuild the library in function 'create'"?

I've noted that surf.cpp include include "precomp.hpp" and #include "surf.hpp". Both are only in the directory 'openc

2018-11-14 09:31:12 -0500 commented question How can I "Set OPENCV_ENABLE_NONFREE CMake option and rebuild the library in function 'create'"?

I made it, but still it doesn't work. Here what I have in the cmakecache.txt...I think is correct... //Enable non-free

2018-11-14 08:56:16 -0500 commented question How can I "Set OPENCV_ENABLE_NONFREE CMake option and rebuild the library in function 'create'"?

I 'm having the same problem. I built opencv and opencv_contrib 3.4.3 and I set OPENCV_ENABLE_NONFREE in cmake-gui ON

2018-11-14 08:32:38 -0500 commented question How can I "Set OPENCV_ENABLE_NONFREE CMake option and rebuild the library in function 'create'"?

I have the same problem. I build opencv and opencv_contrib 3.4.3 and I set OPENCV_ENABLE_NONFREE in cmake-gui ON and

2018-11-14 08:31:36 -0500 commented question How can I "Set OPENCV_ENABLE_NONFREE CMake option and rebuild the library in function 'create'"?

I have the same problem. I build opencv and opencv_contrib 3.4.3 and I set OPENCV_ENABLE_NONFREE in cmake-gui ON and

2018-11-14 08:30:31 -0500 commented question How can I "Set OPENCV_ENABLE_NONFREE CMake option and rebuild the library in function 'create'"?

I have the same problem. I build opencv and opencv_contrib 3.4.3 and I set OPENCV_ENABLE_NONFREE in cmake-gui ON and