Ask Your Question
0

Missing procedure entry point for histogramPhaseUnwrapping

asked 2020-04-19 11:50:42 -0500

Hi All,

I've just installed OpenCV 4.3.0 from source. The builds took a long time, over 12 hours, but where successful.

I've written and compiled a short app that, among other things, calls phase_unwrapping. The program compiles without error, but when run I get the usual Entry Point Not Found Dialog for: ??0Params@HistogramPhaseUnwrapping@phase_unwrapping@cv@@QEAA@XZ.

Can anyone point me in the right direction to fix this?

Thanks, Scott

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2020-04-20 05:35:40 -0500

Eduardo gravatar image

Have a look at GCC and MSVC C++ Demangler .

The entry point is:

public: __cdecl cv::phase_unwrapping::HistogramPhaseUnwrapping::Params::Params(void) __ptr64

Make sure you are keeping the OpenCV and OpenCV contrib source code synchronized (same version).

Post the output of the CMake config or run the following executable ./example_cpp_opencv_version -b in the OpenCV build/bin directory.


The builds took a long time, over 12 hours

This is way too long. On which architecture are you trying to build OpenCV? On a Raspberry Pi 4, the build is quite fast (something like less than 15/20 min I think?).

If you are using CUDA, just build for your target Compute Capability.

edit flag offensive delete link more

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2020-04-19 11:50:42 -0500

Seen: 110 times

Last updated: Apr 20 '20