Ask Your Question
0

mixed_clone give me the same result as my destination image [closed]

asked 2018-12-26 04:26:01 -0500

Allaye gravatar image
           seamlessClone(eye,hand, mask,hand_pos,des,NORMAL_CLONE);
    imshow("clone", des); waitKey(0);
    seamlessClone(eye, hand, mask, hand_pos, des, MIXED_CLONE);
    imshow("Mixedclone", des); waitKey(0);
    waitKey(0);

image description

this is the mixed_clone image, this image should be giving me a hand with an eye in the middle but it just giving me the default hand with no eye anywhere, any help pls

image description

this is the normal_clone image

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by LBerger
close date 2019-01-01 08:31:49.579348

Comments

what is your OpenCV version? you should provide eye image and mask image to test.

sturkmen gravatar imagesturkmen ( 2018-12-26 10:05:22 -0500 )edit
1

version 3.0 but have solved the problem by installing the 4.0 version

Allaye gravatar imageAllaye ( 2018-12-26 10:14:33 -0500 )edit

OK. you can post your own answer.

sturkmen gravatar imagesturkmen ( 2018-12-26 10:21:30 -0500 )edit

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2018-12-31 09:17:46 -0500

Allaye gravatar image

The Problem seems to be with the old libraries, am using opencv 4 and everything seems to be okay

edit flag offensive delete link more

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2018-12-26 04:26:01 -0500

Seen: 54 times

Last updated: Dec 31 '18