Ask Your Question
0

Can't Configure with CMake 3.8.1 and OpenCV 3.2 [closed]

asked 2017-05-25 13:26:06 -0500

jpistorino gravatar image

I am using OpenCV 3.2 on a Win10 64 bit machine with VS2012 - CUDA 8.0 and CMake 3.8.1. I am getting an error that will not let me get past the CMake configure step.

In an effort to have a clean install, I downloaded the latest versions of the master and contrib from GitHub minutes ago. I also downloaded CMake 3.8.1.

The master was installed in c:\OpenCV. When I run CMake I specify that the source code is at: c:\OpenCV\opencv-master\modules and that the build should be at c:\OpenCV\build.

When I hit Configure in CMake, the generator is properly set at Visual Studio 11 2012 Win64 and I let it "use default native compilers." Below are some pictures that show what happens and does not let you get past the Configure step.

image description

image description

Any help geting past this appreciated.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by berak
close date 2017-05-25 14:17:03.234173

Comments

shouldn't "where's the source code" point at c:\opencv\opencv-master ? (not modules, you probably confused that with opencv_contrib)

berak gravatar imageberak ( 2017-05-25 13:40:22 -0500 )edit

1 answer

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2017-05-25 14:15:27 -0500

jpistorino gravatar image

That's it.For contrib you have to point to the modules but for the master you have to point to the the base directory Thanks/

edit flag offensive delete link more

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2017-05-25 13:26:06 -0500

Seen: 287 times

Last updated: May 25 '17