Ask Your Question
RSS
Sort by » date ▼ activity answers votes

15 questions

Tagged
  • ×
1k
views
1
answer
no
votes
2017-07-19 02:52:05 -0500 Uma

ALL_BUILD error when building OpenCV from source

2k
views
1
answer
3
votes
2017-04-26 01:37:34 -0500 LBerger

OpenCv 3.2 Build failed [closed]

1k
views
1
answer
no
votes
2016-03-28 05:04:00 -0500 marcob88

ALL_BUILD compiles error into opencv project

136
views
no
answers
no
votes
2015-08-25 09:03:18 -0500 peter_cz

OpenCV 3 libraries built

128
views
1
answer
no
votes
2014-09-21 07:43:26 -0500 yes123

How to add an algorithm to OpenCV?

825
views
no
answers
no
votes
2014-05-24 10:21:42 -0500 F@rkya

unable to start program.? the system cannot find the specified file?

56
views
no
answers
no
votes
2014-02-03 11:15:08 -0500 dondan1976

Scaling down features in OpenCV 2.4.8 [closed]

238
views
no
answers
no
votes
2013-12-09 05:51:21 -0500 moonkeh

error C2653: 'ucom' : is not a class or namespace name

426
views
1
answer
1
vote
2013-04-24 15:28:31 -0500 StevenPuttemans flag of Belgium

OpenCV 245 first build errors..

342
views
1
answer
no
votes
2013-04-20 11:03:29 -0500 Abid Rahman K flag of India

Building problem in Windows

3k
views
1
answer
no
votes
2012-11-26 00:08:44 -0500 Vladislav Vinogradov flag of Russia

Problems with ALL_BUILD (error with vs2010)

Contributors

LBerger gravatar imageyes123 gravatar imageVladislav Vinogradov gravatar imageStevenPuttemans gravatar imageCristina gravatar imageberak gravatar imageOrkunK gravatar imageGilLevi gravatar imageCarand gravatar imagemoonkeh gravatar imagedondan1976 gravatar imageF@rkya gravatar imageerohan gravatar imagesid gravatar imagepulp_fiction gravatar imagemozzis gravatar image