Ask Your Question
1

jar file not found after in build/lib at opevcv-2.4.9

asked 2014-05-19 21:20:14 -0500

Alex_Curious gravatar image

updated 2014-05-20 16:27:38 -0500

I need to get openCv 2.4.9 installed to be used in Eclipse. During process no error was made but after build is done no *.jar is found.

Most of the forums,weblogs or even official website of openCv and willowGarage have given general instructions, but nobody mentioned any reported of such thing. Any cooperation is appreciated --- My current system is Maverik 10.9.3, and I want to do android & Java projects in Eclipse by having openCv

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
1

answered 2014-08-26 08:47:32 -0500

rbaleksandar gravatar image

I only know where the opencv-249.jar is located if you have built from source. It is inside the BUILD_PATH/bin, where BUILD_PATH is the folder where you have compiled your binaries. For some unknown reason when invoking the make install command this file is simply left there hanging and not copied anywhere in the usual library folders. I have no idea why that is but it is a fact is a fact. I tried to find the JAR file anywhere on my system after the installation was complete using both find and locate but without success. It was only found inside the BUILD_PATH folder.

edit flag offensive delete link more
Login/Signup to Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2014-05-19 21:20:14 -0500

Seen: 452 times

Last updated: Aug 26 '14