Building deb packages Opencv, main not appearing.

asked 2018-09-19 07:40:08 -0500

Hi there, I'm trying to build OpenCV with Cuda support, and due to the build taking so long I wanted to generate the .deb packages so that I don't have to do it all the time. My cmake command is:

cmake -D CMAKE_BUILD_TYPE=RELEASE \
      -D CMAKE_INSTALL_PREFIX=${CMAKE_INSTALL_PREFIX} \
      -D WITH_CUDA=ON \
      -D CUDA_ARCH_BIN=6.1 \
      -D CUDA_ARCH_PTX="" \
      -D ENABLE_FAST_MATH=ON \
      -D CUDA_FAST_MATH=ON \
      -D WITH_CUBLAS=ON \
      -D WITH_LIBV4L=ON \
      -D WITH_GSTREAMER=ON \
      -D WITH_GSTREAMER_0_10=OFF \
      -D WITH_QT=ON \
      -D WITH_OPENGL=ON \
      -D CPACK_BINARY_DEB=ON
      ../

As it can be seen CPACK_BINARY_DEB is on, and the following deb packages are being generated:

OpenCV-3.3.1-x86_64-dev.deb
OpenCV-3.3.1-x86_64-libs.deb
OpenCV-3.3.1-x86_64-python.deb
OpenCV-3.3.1-x86_64.sh
OpenCV-3.3.1-x86_64.tar.gz
OpenCV-3.3.1-x86_64.tar.Z

But from some other already built .deb packages I've seen this libopencv_3.3.1_amd64.deb and in the case of OpenCV 3.4 I've seen OpenCV-3.4.1-aarch64-main.deb (for arm). So I don't know how that main deb should be generated, or maybe I'm missing some cmake flags? Any help is appreciated.

For context, I'm trying to rebuild opencv with cuda support for a JetsonTX2, since the default comes without cuda support, also, the code has to work on x64 so that's why I'm trying to build for both.

edit retag flag offensive close merge delete