Ask Your Question
0

unable to locate opencv.sln after configuring with cmake.

asked 2012-08-24 00:24:02 -0500

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >50 is welcome to improve it.

Hi, I have followed your tutorials and I am trying to install openCV 2.4.2 with help of Cmake2.8.9 and Microsoft visual studio 2010. I have already installed the latest version of cmake version 2.8.9 on my C drive. I then extracted openCV 2.4.2 from http://sourceforge.net/projects/opencvlibrary/files/opencv-win/2.4.2/OpenCV-2.4.2.exe/download.(note: I am not asked to agree on any License agreement here) On installing this version of openCV I already get a Build folder with it. I then use Cmake-gui for locating my source code file openCv2.4.2 (in C drive) to build binaries in the existing Build folder in the same drive. I also have configured using Microsoft visual studio 2010; without errror (no red alerts) and then I generate the same. Then I return back to the same Build folder, but I dont see openCV.sln to configure it with Visual Studio 2010. What am I doing wrong? Please guide. Cheers IA

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2012-08-24 02:36:28 -0500

this post is marked as community wiki

This post is a wiki. Anyone with karma >50 is welcome to improve it.

Hey,

use this tutorial : http://docs.opencv.org/doc/tutorials/introduction/windows_install/windows_install.html#windows-installation

Path for my opencv.sln file is in c:/opencv/build/opencv.sln

Did you try to find it?

edit flag offensive delete link more
Login/Signup to Answer

Question Tools

Stats

Asked: 2012-08-24 00:24:02 -0500

Seen: 1,966 times

Last updated: Aug 24 '12