Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

OpenCV with project CLR

I created project CLR (Visual Studio 2017) with all forms and elements. On the Internet, I found the settings for the OpenCV installation, but as a result, when connecting the library #include <opencv cv.h=""> a different list of errors is issued. I added path to the system settings and connected all the directories / libraries in the settings of a particular project. I tried different versions of OpenCV (3.4.3, 2.4.13.6, 3.4.2). Then added library at the c++ project. But the result was similar. I tried change x86 to x64, but no result. I apply all the screenshots of the code, settings and errors.

I will be grateful for the help! It is very necessary to deal with the problem. Thx!

image description image description image description image description image description image description image description image description image description image description image description image description

OpenCV with project CLR

I created project CLR (Visual Studio 2017) with all forms and elements. On the Internet, I found the settings for the OpenCV installation, but as a result, when connecting the library #include <opencv cv.h=""> a different list of errors is issued. I added path to the system settings and connected all the directories / libraries in the settings of a particular project. I tried different versions of OpenCV (3.4.3, 2.4.13.6, 3.4.2). Then added library at the c++ project. But the result was similar. I tried change x86 to x64, but no result. result.

I apply all do not know what I'm doing wrong. How to correctly add a library to the screenshots of the code, settings and errors. CLR project?

I will be grateful for the help! It is very necessary to deal with the problem. Thx!

image description image description image description image description image description image description image description image description image description image description image description image description

click to hide/show revision 3
None

updated 2018-09-03 06:53:03 -0500

berak gravatar image

OpenCV with project CLR

I created project CLR (Visual Studio 2017) with all forms and elements. On the Internet, I found the settings for the OpenCV installation, but as a result, when connecting the library #include <opencv cv.h=""> a different list of errors is issued. I added path to the system settings and connected all the directories / libraries in the settings of a particular project. I tried different versions of OpenCV (3.4.3, 2.4.13.6, 3.4.2). Then added library at the c++ project. But the result was similar. I tried change x86 to x64, but no result.

result. I do not know what I'm doing wrong. How to correctly add a library to apply all the CLR project?screenshots of the code, settings and errors.

I will be grateful for the help! It is very necessary to deal with the problem. Thx!

image description

OpenCV with project CLR

I created project CLR (Visual Studio 2017) with all forms and elements. On the Internet, I found the settings for the OpenCV installation, but as a result, when connecting the library #include <opencv cv.h=""> a different list of errors is issued. I added path to the system settings and connected all the directories / libraries in the settings of a particular project. I tried different versions of OpenCV (3.4.3, 2.4.13.6, 3.4.2). Then added library at the c++ project. But the result was similar. I tried change x86 to x64, but no result. I apply all the screenshots of the code, settings and errors. Here on this video the developer explicitly uses the clr project, how did he do it? https://www.youtube.com/watch?v=yg_zO4sjbYc

I will be grateful for the help! It is very necessary to deal with the problem. Thx!